B2B e-commerce sistemi – budućnost veleprodaje

Bosna i Hercegovina je zemlja u razvoju, a poslije ratnog perioda proces adaptacije IT trendovima u svijetu je definitivno kasno krenuo i taj proces je u zaostatku u odnosu na regionalna i svjetska poslovna tržišta.

B2B e-commerce predstavlja razvijeni internet sistem trgovine koji podrazumjeva prodaju veleprodaja – prodavač (partner).

B2B e-commerce je sve više popularan i na BH tržištu. Dolaskom stranih kompanija, pogotovu distributera, ovaj trend se lagano razvija u svim značajnijim poslovnim branšama. IT distribucija, Auto industrija, tekstilna industrija, farmaceutska industrija samo su neke od njih.

Potreba da se narudžba završi bez potrebe da se telefonski kontaktira distributer, kucaju duge porudžbine na email, da se smanji mogućnost greške te na brz i efikasan način dođe do svih potrebnih informacija o proizvodu samo su neke od prednosti B2B e-commerce sistema.

Naša kompanija je specijalizirana za izradu naprednih B2C i B2B e-commerce sistema. Ukoliko smatrate da Vaša kompanija ima potrebu za razvijanjem B2B e-commerce sistema, pošaljite nam upit kako bi Vam ponudili našu viziju kako vaš posao učiniti efikasnijim i pristupačniji za Vaše klijente.

Dokazano je da B2B e-commerce sistemu razvijaju veću lojanost kod kupaca, smanjuju mogućnost grešaka, stvaraju velike uštede i utiču na pozitivnu radnu atmosferu u samoj kompaniji.

Sve upite za ovaj vid usluge šaljite na: info@sejkan.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)